Neum apartmani

Dragi gosti,

Veliko nam je zadovoljstvo što ste posjetili našu Internet stranicu i želimo Vas pozdraviti i zahvaliti sešto ste odvojili dio svog vremena da se upoznate sa turističkom ponudom naše Villa Plava i našeg Neuma.

Ovim putem želimo Vam pružiti informacije o našim Apartmanima u Villa Plava, a i o našem lijepom Neumu. Nadamo se da ćete nas uskoro posjetiti i uživati u odmoru okruženi mirom i ljepotama Neuma, ali i okolnih mjesta. Na ovim stranicama možete saznati sve što Vas zanima o nama, našim apartmanima i mjestu Neum, te izvršiti rezervaciju apartmana.

U Villa Plava, Vi i Vaša obitelj ili prijatelji bit ćete toplo dočekani i dobrodošli, a mi ćemo dati sve od sebe da na zasluženom odmoru osjetite našu Villa Plava kao svoj dom.

Villa Plava je mala obiteljska vila, nedavno izgrađena, sa osiguranim garažnim ili parkirnim mjestima za auta. Smještena je na mirnom i atraktivnom mjestu, udaljena svega 20 m od najljepše gradske plaže i na početku šetališne zone.

Villa Plava nudi smještaj u Apartmanima za 4 ili 5 osoba, i Studio-apartmanima za 2 ili 3 osobe, zajedničkom terasom sa roštiljem i pogledom na more, ispod terase su Trgovina i Pekara, i tako smo upotpunili našu ponudu.

Villa Plava pružit će Vam ugodan boravak u svojim lijepim prostorima što se potvrđuje povratkom naših starih gostiju godinama zaredom.

Opustite se i pridružite nam se u prijateljskom okružju Villa Plava.

Želimo Vam prijatan odmor i lijepi pozdrav od

Ivan Jurković