APARTMANI 1/2+2 (4 osobe)

Apartman za 4 osobe.Apartman – studio  je veličine  cca. 35m2 

Pročitaj više Slični članci

APARTMANI 1/3+2 ( 5 osoba )

Apartman za 5 osoba.Apartman – studio je veličine cca. 35m2

Pročitaj više Slični članci

APARTMANI 1/3 ( 3 osobe )

Apartman – studio za 3 osobe.Apartman – studio je veličine cca. 23m2

Pročitaj više Slični članci

APARTMANI 1/2 (2osobe)

Apartman – studio  za 2 osobe.Apartman – studio  je veličine  cca. 20m2

Pročitaj više Slični članci

VILLA PLAVA - NEUM

„VILLA PLAVA“ apartmani nalaze se na prekrasnom elitnom dijelu Neuma

Pročitaj više Slični članci

„VILLA PLAVA“ apartmani nalaze se na prekrasnom elitnom dijelu Neuma, udaljeni svega 20 m od najljepše plaže u Neumu i na početku šetališne zone. Sama plaža je pjeskovito-šljunčana s vlastitom borovom šumom i gdje se postepeno ulazi u more.
Plaža je opremljena sa tuševima, kabinama za presvlačenje a mogu se iznajmljivati ležaljke, suncobrani , pedaline, sandoline, jet –ski i drugi rekviziti za plažu, more i zabavu na vodi.
Upravo mala udaljenost od centra grada, cca 300m, daje prednost jer se šetnjom uz samu obalu uživa u pogledu na more i Neumski zaljev.

„VILLA PLAVA“ je novoizgrađeni objekt, te naši apartmani su komforno i lijepo uređeni sa prekrasnim pogledom na more i Neumski zaljev, kategorizirani u I kategoriju s tri zvijezdice. Raspolažemo sa Apartmanima cca. 35 m2, to su apartmani za 4 ili 5 osoba i svi veći apartmani imaju balkone s pogledom na more, i studio-apartmanima , cca 20m2 to su manji apartmani-studio za 2 ili 3 osobe i imaju prozore sa pogledom na more, a na ulazu za studio-apartmane nalazi se velika zajednička terasa s pogledom na plažu i zaljev.
Ispod zajedničke terase nalaze se Pekara i Market, i tako smo upotpunili našu ponudu.
U prizemlju kuće nalaze se garaže, te svaki apartman ima osigurano parkirno ili garažno mjesto za auto, te isto tako u prizemlju se nalazi recepcija. Iznad recepcije nalazi se velika zajednička terasa sa upotrebom roštilja.
Svi apartmani opremljeni su vlastitom kupaonicom, kuhinjom, klima uređaj, TV –satelit, apartmanski sef, fen za kosu, parkirno-garažno mjesto, i dostupnim internetom.

Video galerija

Neum - plaža ispred apartmana Villa Plava ...

Više...

Neum plaža - 2016. Delfin i kupači 1 ...

Više...

Neum- Apartmani Villa Plava ...

Više...

Neum- Apartmani Villa Plava ...

Više...

Neum- izvor: Klix.ba ...

Više...

Neum plaža - 2016. Delfin i kupači 2 ...

Više..

Neum plaža - 2016. Delfin i kupači 3 ...

Više..

Veliko nam je zadovoljstvo što ste posjetili našu internet stranicu i želimo Vas pozdraviti i zahvaliti što ste odvojili dio svoga vremena da se upoznate s ponudom Villa Plava . 

www.neumapartmani.com